ARNI FUNKCIONÁLIS TRÉNING 

Ez a módszer Szegeden jelenleg kizárólag nálam vehető igénybe!

Az ARNI önrehabilitációs, feladat orientált specifikus, funkcionális edzéssel és egyéni megküzdési-stratégiák alkalmazásával nyújt fontos támogatást a stroke-on átesettek számára a stroke hatásainak leküzdésében.

Az állapotfelmérés és a rövid, közép- és hosszú távú célok meghatározása után az ARNI-tréner személyre szabott rehabilitációs tervet készít. A legmagasabb, 4-es evidenciaszintű, az agyat "újratanító" módszer tréning és nem terápia, melybe aktívan bevonjuk a beteget és a családtagjait is.

A Stroke Neuro Rehab az ARNI Institute által hitelesített, képzett oktatókkal rendelkezik. Kiemelt célunk, hogy bebizonyítsuk a stroke túlélőknek, hogy az ARNI tréning segítségével sikereket tudnak elérni. A cselekvéseik irányításával magabiztosabbak lesznek és így minél hamarabb vissza tudnak kerülni a hétköznapi aktív életbe.

Alkalmazásával a saját testsúlyos és ellenállásos edzést is tartalmazó gyakorlatokat fájdalomküszöb alatt kell végezni az egyre nehezebb és bonyolultabb feladatok végrehajtása során, de a beteg képességeinek határait folyamatosan feszegetve.

A tréning pozitív hatásai közé tartozik például az egyensúly, illetve a testtartás, valamint a gondolkodás, a tervezés és a végrehajtás javulása, a rugalmasság és az izomtömeg növekedése, az izmok, inak és szalagok erősödése.

https://www.strokeneurorehab.hu