Stabilizált oxigén terápia

A termék

A Dr. Oxygen stabilizált folyékony oxigénnel dúsított ivóvíz alapú ital. Az oxigénnek többféle előfordulási formája van a természetben. A levegőben található a kétatomos oxigénmolekula (O2), és a légkörben található ózon (O3). A tetraoxigént (O4) még szakmai körökben is alig ismerik, hiszen a tudományos világ is csak 2006-ban fedte fel ennek a kémiai formának a létezését.

Két tényező teszi kiemelkedővé a stabilizált folyékony oxigént, az O4-et, ami a speciális gyártástechnológiának (csúcstechnológiának) az eredménye.

1. Az oxigén a nyálkahártyán keresztül felszívódik, hozzáférhető testünk számára, és a bőrön is kiválóan szívódik fel, és jelen van kémiai reakció nélkül.

2. A folyékony oxigén pH értéke (7,4) teljesen biztonságos, enyhén lúgos tartományban van.

A stabilizált folyékony oxigén általában 10%-os koncentrációban kerül forgalomba. Ez azt jelenti, hogy 1 000 000 víz molekulára 100 000 (ppm) négyatomos oxigén molekula jut. A gyártási alapanyag a víz és nátrium-klorid (só). A vízhez hozzáadott nátrium-klorid növeli a víz elektromos vezetőképességet és segíti a gyártási folyamatot, mely leválasztja a vízmolekuláról az oxigént, és stabilizálja az oxigént a vízben. A gyártási folyamat alapanyaga tehát a kórházak által is használt sóoldat. Tudhatjuk még azt is, hogy a sóoldat egy elektrolízises folyamaton megy keresztül, majd ezt követően kiszűrik az oldatból a nátrium-kloridot.

A közölt információ pusztán tájékoztatási, és felhasználási célokat szolgál. A Stabilizált Folyékony Oxigént 1990 óta különböző egyetemeken és nagy becsben álló laboratóriumokban tesztelték világszerte. Nincs még egy olyan, aktivált oxigént tartalmazó táplálékkiegészítő, amely ennyi vizsgálaton és kiértékelésen ment volna keresztül. A kutatások megállapították, hogy az semmilyen mértékben nem mérgező, és táplálékkiegészítőként való használata teljesen biztonságos. Az érvényben lévő hatályos jogszabályok szerint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban nem lehet egészségre vonatkozó állításokat tenni, csakis tudományos bizonyítékok alapján, és a megfelelő hatóság jóváhagyásával. Ugyanakkor a táplálékkiegészítők gyártói állíthatják, hogy a termékük hatással van a test szerkezetére vagy működésére. Az oxigén nem gyógyít, csak éltet.

Az üveg tartalma: 50 ml tisztított víz, tetraoxigén, és nyomokban tartalmazhat natrium-kloridot.

Javasolt fogyasztása: 3 x 10 csepp 2 dl tiszta vízbe cseppentve, étkezés előtt 30 perccel. Figyelem! Kizárólag vízzel vagy víz hígítása nélkül fogyasztható!

Szavatossági idő: 2 év

Származási hely: USA.


Stabilizált Folyékony Oxigén? - Ez most komoly?!

A betegségek kialakulásához 70-90%-ban az oxigénhiány járul hozzá! A nem elegendő mennyiségű oxigén kevés biológiai energiát jelent, ami az enyhe fáradtságérzettől, az életet fenyegető betegségig, bármilyen módon megjelenhet. Az elégtelen oxigén-ellátás és a betegség közötti összefüggés szilárdan megalapozott tény.

Dr. Spencer Way, M.D.Az amerikai Orvos-társaság folyóirata (JAMA) Oxigén: Minden élet alapja.

Folyik az oxigén?

Amerikai tudós csoport fedezte fel a stabilizált folyékony oxigént 1986- ban. Az előállítás során a sós vizet elektrolízissel felbontották, és négy oxigén- atomot egymáshoz kapcsoltak egy különleges eljárással. Így jött létre a tetraoxigén molekula (O4). Az eredmény egy oxigénben gazdag oldat, ami stabilizált és energiával feltöltött (oxidáló-redukáló potenciál / ORP). A folyékony stabil oxigén nem illan el az üveg kinyitásakor. Természetes módon a vízben csak kis mennyiségű oxigén tud feloldódni, maximum 20 ppm. Ez azt jelenti, hogy 1 millió víz molekulára vetítve 20 molekula oxigén van a vízben. A stabil folyékony oxigén oxigéntartalma 100 000 ppm, vagyis 1 millió víz molekulára 100 000 molekula oxigén jut.

Hogyan alkalmazható a stabilizált oxigén?

Külsőleg-belsőleg egyaránt használható. Fogyaszthatjuk egészségünk megőrzése, és betegségek kialakulásának megelőzése céljából. A zsebünkben, vagy a táskánkban készenlétben tartott stabilizált folyékony oxigén, szükség esetén nagyon gyors segítséget jelenthet.

Mikor használható külsőleg az O4?

Torokfájáskor, köhögéskor majd lenyelni:1 evőkanál tiszta vízbe 30 csepp. Égési, vágási, karmolási sebre, fekélyre, műtét után sebre hámosítónak szórófejjel permetezve. Allergia esetén az orrjáratok öblítésére 10 csepp/10 ml tiszta víz. Ínybetegség esetén 5-10 csepp a szájba. Minden fajta bőrkiütésre, aknéra, pikkelysömörre, ekcémára, stb. Használható, szem-orr- és fülcseppnek. Időskori látásromlás esetén szembe cseppentve 3 x 1 csepp, és emellett 3 x 10 csepp naponta vízzel elfogyasztva. (Megjegyzés: A szaruhártya kívülről a levegőből veszi fel az oxigént.)

Mikor használható belsőleg az oxigén csepp?

Fejfájás és migrénes panaszok, csökkent energiaszint, asztma, COPD, szív- és érrendszeri megbetegedések, keringési zavarok esetén. Candida, autizmus, orrmelléküreg gyulladás, csökkent agyi funkciók esetén. Használhatjuk fertőző betegségek, szülés, műtétek és sérülések után a felépüléshez, cukorbetegség miatti sebek kezelésére, és cukorbetegség esetén. Ezenkívül anyagcsere zavarok, hörgőgyulladás, rossz emésztés, alvászavarok, pánikbetegség, depresszió, látásromlás, feledékenység, kézzsibbadás, lábzsibbadás, kézreszketés, agyi bénulással járó panaszok esetén, és a rák kiegészítő terápiájaként (csak nagy dózisban lehet hatékony). Erős és folyamatos stressz hatás esetén.

Hogyan fogyasztható a folyékony oxigén?

Kizárólag csak vízzel, de hígítás nélkül is fogyasztható! Szerves anyaghoz nem adagolható, mert azt oxidálja. Mindig üres gyomorral igyuk, étkezés előtt fél órával.

Oxigéncsepp adagolása

Egészség megőrzéséhez: 3×10 csepp naponta

Az energia fokozására: 3×20 csepp naponta

Sportolóknak edzéshez: 3×30 csepp naponta

Szembe cseppentve: 3×1 csepp naponta

Miért nem elégséges tehát sok vizet inni ahhoz, hogy a Stabilizált Folyékony Oxigén kínálta előnyökhöz jussunk?

A nagyarányú oxigén összetétel ellenére a használható kétatomos oxigén csak parányi mennyiségben van jelen a vízben. Valójában a csapvíz és a palackozott víz oldott oxigéntartalma kicsi, mindössze 10 milliomod résznyi oldott hasznosítható oxigént tartalmaz. Egy kis matek: tehát ez azt jelenti, hogy 1.000.000 molekula vízre 10 oxigén molekula jut, vagyis a csapvízben egymillió víz molekulában mindössze 10 oxigén molekula oldódik fel. A szabad oxigénmolekulák maximális mennyisége, melyet a víz meg tud kötni normál nyomáson és hőmérsékleten, az 20 milliomod résznyi. Vagyis egy millió vízmolekula maximum 20 oxigén molekulát tud megkötni.

A Stabilizált Folyékony Oxigén molekulákat nem kell sem pezsegtetni a vízben, sem nyomás alá kényszeríteni, ugyanis a tetraoxigén molekulák (O4) magából az oldatból keletkeznek és stabilizálódnak abban az oldatban.

Milyen összetevői vannak a Stabilizált Folyékony Oxigénnek?

A Stabilizált Folyékony Oxigén mindössze három összetevőt tartalmaz: desztillált vizet, tengeri sót és metastabil oxigén molekulákat. A Stabilizált Folyékony Oxigén egy "természetes" táplálékkiegészítő, semmilyen mesterséges összetevőt, színezéket, ill. tartósítószert nem tartalmaz.

Miért fontos a pH egy oxigénes táplálékkiegészítőben?

A pH jelentése: a "hidrogén-potenciálja", vagyis a "hidrogén ereje", ami megmutatja egy oldat kémhatását, hogy savas, lúgos, vagy éppen semleges az oldat. Tehát a pH a hidrogénion koncentrációját méri egy 0-14 közötti skálán. Egy "savas" oldat pH-értéke 0 és 7 között van, míg egy "lúgos"oldaté 7 és 14 között mozog. A víznek, mint egyetemes oldószernek semleges, azaz 7-es pH értéke van. Minél kisebb a pH-érték, annál nagyobb az hidrogénion koncentrációja, és minél nagyobb a pH-érték, annál kisebb a hidrogénion koncentrációja. Például a gyomorban található gyomorsav pH-ja 1-2, tehát ez erősen savas. Míg a hasnyálmirigy nedv vegyhatása pedig enyhén lúgos, pH 8. A Stabilizált Folyékony Oxigén enyhén lúgos, a pH-értéke kb. 7,3. Az olyan stabilizált oxigén oldatok, melyeknek a pH-értéke 5,0 alatti, vagy 9,0 feletti, sérüléseket okozhatnak a bőrön, ill. a száj és a nyelőcső szöveteiben. Ez a Stabilizált Folyékony Oxigén a napjainkban elérhető egyetlen, közel természetes, pH-semleges oxigénes táplálékkiegészítő.

Hogyan jut be a véráramba a Stabilizált Folyékony Oxigén?

Független kutatások megállapították, hogy a Stabilizált Folyékony Oxigénben fellelhető többatomos oxigén molekulák biztonságosan és könnyedén felszívódnak a véráramba a szájban található hajszálereken (kapillárisokon) keresztül a nyelv felett és alatt, ill. a gyomor nyálkahártyáján keresztül.

Milyen szerepe van az oxigénnek a sejtműködésében?

Sejtszinten az oxigén minden olyan folyamatban kulcs összetevő, amely a tápanyagok felszívódásával kapcsolatos. Tudjuk-e, hogy a sejten belüli energia körforgása, és a méreganyagok eltávolítása sem lehetséges oxigén nélkül? Ha nincs elegendő oxigén a vérben, és nem jut el a megfelelő mennyiség a sejtekbe, akkor ezek a folyamatok károsodnak, illetve összeomlanak. A vérben lévő oxigén elégtelen mennyisége az emberi immunrendszer "védelmi erejét" is csökkenti.

                     Ha tőlem veszi át a terméket nem kell szállítási költséget fizetnie! 

Rendelési ár:

Folyékony oxigén csepp 50 ml

Ára: 7 500 Ft


Folyékony oxigén szórófejes 50 ml

Ára: 7900 Ft

                     Ha tőlem veszi át a terméket nem kell szállítási költséget fizetnie!